Donata/
Likt ett flödesschema har vi jobbat och upptäckt lager på
lager av energier som fastnat. Monica har guidat mig så fint genom minnen och känslor som kommit upp och fråga mig inte hur det går till att jobba med energiers vibrationer men det känns på många olika plan att de energierna av traumaminnen, olika upprepande beteenden, sömnproblem och även ryggont har släppt! Stort tack till dig Monica som tog med mig på tre mycket spännande resor i mitt inre! Min inre trygghet har ökat och ett välbefinnande har spridit sig i kroppen / Donata

Britt-Marie/
Kan varmt rekommendera Monica Jacobsen,  man blir så omhändertagen och varmt bemöt. Många tunga saker avverkades under våra behandling och många goa
skratt var det. Har varit på behandling Emotion Code och Body Code. Så snabba resultat så man knappt kan tro det. Det är helt otroligt vilken effekt det har inte bara på en själv utan även skiftningar i energirelationer till andra, där vissa blockeringar/störningar har funnit under så många år, var helt plötsligt inte där längre, fantastiskt! Rekommenderar verkligen att prova detta. Med mycket kärlek till dig Monica, nu är jag fri

Åsa/

Först vill jag börja med att säga, jag är så glad att jag av en slump fick tips om Emotion Code.

Du är en så fin lugn och förtroendeingivande person och så duktig.
Min resa har bara börjat o vi har träffats både fysiskt och via länk, och jag är såå nöjd med samarbete med dej.

På återseende :)  


Camilla/
Ville titta närmare på känslor och mönster i mitt liv som jag upplevde begränsade mig.
Monica föreslog behandlingen Emotion Code/Heart Wall och hon guidade mig varsamt och tryggt genom 3 behandlingar.
Det är en spännande och utmanande behandlingsform och resultat märkte jag redan efter första behandlingen. Ett extra plus för Monicas förmåga att coacha genom samtal. Kan varmt rekommendera Energi & Balans!

Mia/
Vill dela med mig av mina upplevelser när jag besökt Monica på Energi & Balans.
Monica är oerhört klok, lyhörd, inkännande & hjälper dig att läka ditt inre på bästa sätt. Jag känner mig sedd & Monica hjälper mig att se & uppfylla mina innersta behov, som jag inte alltid själv kan se! Har provat så många olika behandlingar i över 20 år. Monica hjälper mig att rensa, rena, läka & släppa det sista som jag inte lyckats komma åt med terapi, hypnos, massage, healing & mycket mer!
Magiskt läkande behandlingar & jag rekommenderar varmt Energi & Balans

Anne-Marie/

Ditt ödmjuka och inlyssnade sätt gjorde att du hittade även de dolda och gömda energierna som inte längre var till gagn för mig, min kropp och min själ. Efter varje besök hos dig kändes jag så mycket lättare. Jag har också lärt mig saker om mig själv och om min själ, nu vet jag vart jag är på väg, sedan vad som händer efter vägen det återstår att se….
Jag kommer varmt att rekommendera dig till mina vänner och hoppas på att fler personer kan få denna chans att rensa, läka och lära känna sig själv på ett djupare plan.


S.S / Jag har varit sjukskriven på grund av utbrändhet och det är och har varit en lång och tuff tid tillbaka. Kände mig ofta vilsen och som om jag satt fast. Kan ofta få ångest utan att ens veta varför. Så är så glad och tacksam att jag tog den här behandlingen/behandlingarna. Det har hjälpt mig att släppa på blockeringar och fått mig att förstå varför jag mått som jag har gjort och jag lärde mig väldigt mycket om mig själv. Var lite nervös inför första behandlingen men det hade jag verkligen inte behövt vara då Monica har en varm och go energi och man känner sig trygg med henne från första stund. Så jag kan verkligen rekommendera den här behandlingen.


Marianne/
Har i många år haft värk i kroppen och känt ångest. Sökt läkare som gett mig medicin och terapi men det har aldrig känts riktigt bra. Fick kontakt med Monica på Energi och Balans och redan efter första behandlingen hos henne märktes en förbättring och det blev bara bättre efter varje konsultation. Monica har verkligen fått mig att må bra och samtidigt fått mig att förstå varför jag mått så dåligt. Vill verkligen rekommendera dessa behandlingar hos Monica som är väldigt varm och sympatisk i sitt bemötande. Tack Monica för allt du gjort för mig


Jenny/
Det är med glädje & lätta steg man går till Monica, man blir så väl mottagen & det känns som att hon varit en vän i hela livet. Hon har guidat mig genom mycket, där jag lärt mig mycket om mig själv, mina känslor & beteenden. Hon har fått mig att se på saker ur andra vinklar när jag fastnat i ett synsätt. Många ggr är det svårt att förklara en känsla men hon lyckas alltid sätta ord på det jag vill ha fram. Jag rekommenderar verkligen Monicas Energi & Balans.